Βιβλία / CD / DVD ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Couplegoals

Το Couplegoals.gr είναι ένα website που εξειδικεύεται στο κομμάτι των σχέσεων και διαθέτει πλούσια αρθρογραφία, με καθημερινά ζητήματα που απασχολούν τα ζευγάρια που βρίσκονται σε σχέση, αυτούς που έχουν χωρίσει και επιθυμούν επανασύνδεση, τους παντρεμένους, αλλά και τους singles.
Μόνιμος συνεργάτης είναι ο γνωστός προπονητής σχέσεων και συγγραφέας των best sellers «Πώς Να Έχεις Όποιον Άνδρα Θέλεις» και «Τα Μυστικά Της Επανασύνδεσης» Νίκος Ανδρέου, ο οποίος έχει βοηθήσει χιλιάδες γυναίκες και άνδρες να μεταμορφώσουν πρώτα τον εαυτό τους και να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ζήσουν την ιδανική σχέση που πάντα ήθελαν να έχουν με τους συντρόφους τους.
Εκτός από τα άρθρα, το site διαθέτει και e-shop, όπου οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν όλα τα ηλεκτρονικά βιβλία του Νίκου Ανδρέου, καθώς και να κάνουν ατομικές συνεδρίες προσωπικής καθοδήγησης (coaching) με τον ίδιο τον coach.
Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν τα δωρεάν e-books «Τα Μυστικά Του Texting» και «Το Μυστικό Της Επανασύνδεσης», καθώς και τα δωρεάν μαθήματα «Όποιον Άνδρα Θέλεις».
Στόχος του Couplegoals.gr είναι να δώσει μια αναζωογονητική «πνοή» στις σημερινές ανθρώπινες σχέσεις, που έχουν γίνει τόσο δύσκολες και να βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν και να κρατήσουν την πραγματικά ευτυχισμένη σχέση που πάντα ονειρευόντουσαν.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Add Comment

Click here to post a comment