ΜΟΔΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ Παπούτσια

Disollo

68 / 100

Μόνο πάθος. Μόνο απαράμιλλος σχεδιασμός. Μόνο αψεγάδιαστη ποιότητα. Αυτή είναι η Disollo. Εμπνευσμένη από το ιταλικό «di solo» που σημαίνει «μόνο», είναι ένα brand υποδημάτων με εξειδίκευση στα γυναικεία υποδήματα και με την υπογραφή της ιταλικής φινέτσας. Τα υποδήματα καθορίζουν την εμφάνιση, δηλώνουν τον χαρακτήρα, στηρίζουν κάθε βήμα, για αυτό κάθε δημιουργία Disollo διαθέτει μία σύνθεση άνεσης, στυλ, και μοναδικότητας, που αναδεικνύει κάθε κάτοχό του.

Τα υποδήματα Disollo διατίθενται αποκλειστικά από το ομώνυμο e-shop, με στόχο να φτάσουν σε κάθε γωνιά του κόσμου. Όπως στον σχεδιασμό και την παραγωγή των υποδημάτων, έτσι και στον σχεδιασμό του ηλεκτρονικού καταστήματος, δώσαμε την ίδια προσοχή και αφοσίωση, ώστε κάθε σας περιήγηση να είναι ευχάριστη από την αρχή μέχρι το τέλος.

Περιπλανηθείτε στο «φρέσκο» e-shop της Disollo και ανακαλύψτε την ομώνυμη μάρκα κορυφαίων γυναικείων υποδημάτων, καθώς κι επιλεγμένα, top brands που θα κάνουν κάθε εμφάνισή σας μοναδική. Στόχος μας είναι η κάθε αγορά σας να είναι μια μοναδική εμπειρία γεμάτη εικόνες και συναισθήματα! Enjoy your Disollo moments!

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Add Comment

Click here to post a comment