ΜΟΔΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ Αξεσουάρ Παιδικά Ρούχα / Παπούτσια Παπούτσια

Kalapod

74 / 100

Το KALAPOD είναι μια μάρκα ξεχωριστή από κάθε άλλη και εμπνεύστηκε από τις τελευταίες τάσεις που προωθούνται από τους εμπόρους υποδημάτων σε ολόκληρη την Ευρώπη, διαφοροποιώντας τον εαυτό της από τρίτους μέσω ενός ευρέος φάσματος προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές. Μπορείτε να βρείτε υποδήματα, ρούχα και αξεσουάρ, όλων των ειδών, για όλες τις εποχές για τους άνδρες, τις γυναίκες και τα παιδιά.

Ο κύριος στόχος μας είναι να κάνουμε τα προϊόντα KALAPOD να φορεθούν από όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα και να σας προσφέρουμε μια εύκολη και ευχάριστη εμπειρία αγοράς.

Το Kalapod είναι Εισαγωγέας απευθείας από τον κατασκευαστή, εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη τιμή στην καλύτερη ποιότητα. Τα προϊόντα κατασκευάζονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Γερμανία, Ουγγαρία, Γαλλία, Ισπανία κ.λπ.)

Προσφέρουμε τους Συνεργάτες μας το feed προϊόντων, γενικά banner αλλά και στοχευμένα σε κάθε εκστρατεία. Κατόπιν αιτήματος, μπορούμε να δημιουργήσουμε προσωποποιημένα banners για κάθε συνεργάτη ανάλογα με τον τόπο και το περιβάλλον ανάρτησης.

Λόγω των ασυναγώνιστων τιμών και των αναμφισβήτητων προσφορών, προτείνουμε να αρχίσετε την προώθηση των προϊόντων Kalapod και να αυξήσετε τις προμήθειές σας.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Add Comment

Click here to post a comment