ΜΟΔΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ Παπούτσια

KATELONDON

57 / 100
Μόδα, έμπνευση & τάσεις…
Είμαστε μια ομάδα σχεδιαστών μόδας με κοινό όραμα να δημιουργήσουμε όχι απλά ένα brand αλλά ένα προορισμό μόδας προσφέροντας έμπνευση και αμέτρητες επιλογές από τις τελευταίες τάσεις της μόδας συνδυάζοντας άνεση και στιλ. Στόχος μας είναι η συνεχής εξέλιξη, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Οι συλλογές μας χωρίζονται σε PREMIUM Collection, Basic Line & Teen Collection με μοναδικά σχέδια που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας. Μάντεψε λοιπόν από που ξεκινάει η ιστορία μας. Από το Λονδίνο φυσικά! To brand KATE LONDON ιδρύθηκε στο Λονδίνο, εκεί σχεδιάζονται και όλες οι συλλογές του.
Με εμπορική παρουσία σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης διαθέτει ένα ευρύ και οργανωμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης. Είμαστε περήφανοι για τις συνεργασίες μας και κάθε χρόνο, αναπτύσσουμε το δίκτυό μας με ανοιχτό πνεύμα, αυστηρά κριτήρια και ενθουσιασμό για όσα μπορούμε να πετύχουμε. Η εταιρεία English Stores SA που αντιπροσωπεύει την εταιρεία KATE LONDON UK διατηρεί καθολικά τα δικαιώματα ανάπτυξης για Ελλάδα και Κύπρο.
Το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης KATE LONDON λειτουργεί από τον Δεκέμβριο του 2018 στην οδό Τσιμισκή 41 στη Θεσσαλονίκη και στόχος είναι εξάπλωση του δικτύου λιανικής σε όλη την Ελλάδα.
Σταθερή πολιτική της εταιρείας μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση διατηρώντας την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που προσφέρουν τα προϊόντα μας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Add Comment

Click here to post a comment