ΜΟΔΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ Αξεσουάρ Ένδυση Παιδικά Ρούχα / Παπούτσια

Marie Raxevsky

71 / 100
Η Marie Raxevsky παρουσιάζει την προσωπική της συλλογή Beach Couture, εμπνευσμένη από τα χρόνια εμπειρίας και επιτυχίας της στην οικογενειακή της επιχείρηση Raxevsky, ένα σήμα που αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την ιστορία και την ανάπτυξη της Ελληνικής μόδας. Το brand MARIE RAXEVSKY προέρχεται από το όνομα της designer & founder και το στυλ της χαρακτηρίζεται από ένα συνδυασμό boho-romantic και minimal-chic.
Το MARIE RAXEVSKY είναι ένα Family Lifestyle Brand εμπνευσμένο από τους παντοτινούς οικογενειακούς δεσμούς. Αποτελείται από υψηλής ποιότητας μαγιό, beachwear, resort wear και αξεσουάρ για παιδιά και οικογένειες. Προορίζεται για όλες τις μαμάδες που είναι οπαδοί του στυλ «matchy matchy». Όλα τα μαγιό είναι κατασκευασμένα στην Ελλάδα με προσοχή στη λεπτομέρεια από εξαιρετικά Ιταλικά υφάσματα πιστοποιημένα με UPF + 50, διασφαλίζοντας ότι τα παιδιά προστατεύονται πάντα από τον ήλιο.
Η ιστοσελίδα του brand είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία online shopping με όλες τις απαραίτητες λειτουργίες και χρήσιμες πληροφορίες για τον πελάτη.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Add Comment

Click here to post a comment