ΜΟΔΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ Αξεσουάρ Κοσμήματα

Petit Boutik

71 / 100

Ο απόλυτος online προορισμός για γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ είναι η Petit Boutik. Πρόκειται για ένα αμιγώς ελληνικό brand που ιδρύθηκε το 2012, με σκοπό να επαναφέρει τη girly διάθεση στο προσκήνιο. Φανταζόμαστε, σχεδιάζουμε, δημιουργούμε και διαθέτουμε μέσω του eshop μας μοναδικά ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ που χαρίζουν μαγική διάσταση στην καθημερινότητα και αναδεικνύουν τον καλύτερο εαυτό σου!

Από την πρώτη ημέρα ίδρυσης του brand, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών με 100% ασφαλή σύνθεση, χωρίς τοξικές ουσίες ή χημικά και φέρουν πιστοποίηση OEKO-TEX®. Απορρίπτουμε πρώτες ύλες που δεν σέβονται το περιβάλλον και την υγεία του δέρματος.

Πιστεύουμε πως η μόδα δεν περιορίζεται σε αριθμούς, γι’ αυτό και τα σχέδια των ρούχων μας αναδεικνύουν κάθε σωματότυπο. Σε όλες τις συλλογές μας περιλαμβάνονται πολλά One Size φορέματα και άλλα κομμάτια που αγκαλιάζουν αρμονικά κάθε σώμα, χαρίζοντας άνεση και στυλ ακόμα και σε περιόδους που το σώμα αλλάζει συνεχώς, όπως η εγκυμοσύνη.

Μέσα από τη μεγάλη συλλογή μας, μπορείς να αποκτήσεις ό,τι σου ταιριάζει με -5€ στην πρώτη αγορά σου. Επίσης, όσοι εγγράφονται στο newsletter μας απολαμβάνουν συχνές αποκλειστικές προσφορές και γενέθλιους εκπτωτικούς κωδικούς.

Είμαστε σίγουροι πως θα ανακαλύψεις ένα ξεχωριστό Petit Boutik ρούχο ή αξεσουάρ για σένα!

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Add Comment

Click here to post a comment