ΜΟΔΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ Αξεσουάρ

Pragmatic

71 / 100
Το PRAGMATIC είναι ένα ανεξάρτητο φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικού εμπορίου ειδών διακόσμησης και άλλων χρηστικών αντικειμένων και λειτουργεί από τον Απρίλιο του 2020.
Στο PRAGMATIC οραματιζόμαστε έναν κόσμο όπου ιδιαίτερα και μοναδικά προϊόντα  που ενθουσιάζουν και εμπνέουν, είναι εύκολα διαθέσιμα σε όλους.
Πιστεύουμε  ότι το όμορφο design δίνει νόημα και ποιότητα στη ζωή μας, είναι πηγή αισιοδοξίας και χαράς. Έχουμε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη  συλλογή από αντικείμενα διακόσμησης, poster, art murals, μικροέπιπλα μαξιλαράκια, βάζα και φυτά, υφάσματα, χαλιά, φωτιστικά, tableware, αντικείμενα για το παιδικό δωμάτιο, παιχνίδια, αντικείμενα lifestyle, tech και outfit.
Σε εμάς θα βρείτε οτιδήποτε μπορεί να ομορφύνει την καθημερινότητά σας, με είδη που επιλέγονται προσεκτικά από εταιρείες και σχεδιαστές  που αγαπούν τα homewares και το lifestyle όσο κι εμείς.
Στη συλλογή μας θα βρείτε  μερικά από τα πιο γνωστά brands διακόσμησης όπως Lorena Canals, HKliving, MadamStoltz, House Doctor, DΟΙΥ Design, Octaevo, VanillaFly, Monbento, PaperCollective, HelenB, και πολλά άλλα, ενώ η λίστα συνεχώς μεγαλώνει.
Πολλά από τα προϊόντα μας, παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά και επιλέγονται με βάση το σχεδιασμό τους, τον τρόπο παραγωγής και τις  φιλικές προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο αξίες των brands.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Add Comment

Click here to post a comment